LifeStyle Høst/Vinter 22-23

Vi har virkelig elsket å sette sammen kolleksjonen for 2022.

 

Asymmetriske former har fått inspirere oss - og dere vil kjenne igjen organiske formene som spiller på hverandre som er rød tråd gjennom hele høstens kolleksjon. 

 

 

Vi holder oss til varme, duse jordfarger som leker seg ton i ton med hverandre. 

Som dere kan se av forsiden har vi inkludert en ny sofa for sesongen - med boblet fasong. Litt Art Deco, morsom, og tidsriktig. I våre accessories vil dere finne igjen disse bølgede formene som matcher så fint til det organiske uttrykket vi utvider for hver eneste kolleksjon. 

Lysestakene våre har buede former istedet for rette, og vår tekstilkolleksjon løfter uttrykket videre med sine asymmetriske mønster og buede former. Som alltid ønsker vi gode materialer i tekstilene våre, med kvalitet i tekstur  - og kolleksjonen fortsetter med samme vevkvalitet som før. 

Lyall serien - vår sypermyke serie av puter og pledd vender tilbake - og vi har også inkludert dette tekstilet i sofa kolleksjonen - for de som tør å kle sofaen sin med det mykeste teddystoff. Perfekt for høsten og vinteren som kommer. 

Vi har som målsetning at du skal kunne bruke - og vise - produktene våre på ulike måter - de skal ha flere bruksområder. For eksempel kan ikke bare bollen brukes til frukt og grønnsaker, men den kan også benyttes som en lekker veggdekor.

Du kan selvfølgelig plassere en lekker blomsterbukett i våre glassvaser, men du kan også plassere et stort kubbelys i den og bruke den som lyslykt i vintermånedene. Eller hva med de nye speilene våre som er semi sirkulære og kan henges opp fra alle 4 sider? Dette gjør at du kan sette sammen utallige variasjoner - med og mot - hverandre med miksede størrelser, og i kombinasjon med andre modeller. Det er kun fantasien som setter grenser. 

Vi har over flere år vært kjent for våre gode størrelser - og i år er intet unntak. Store vaser, store lysestaker og lyslykter. Sjekk også våre nye taklamper Katy som du får helt opp i 160 cm! Umulige å overse.

Nå gleder vi oss til å vise dere høsten 2022 - katalogen laster dere ned fra linken under her. 

Vi håper du liker den nye kolleksjonen like mye som vi gjør!

 

Hilsen fr

Team Trend Collection.jpg