Om Trend Collection AS

Trend Collection

Trend Collection AS ble etablert i 2001 og er et norsk importselskap med forretningsområde belysning, møbel og interiør.

Vi jobber B2B og har ikke åpnet for salg direkte til sluttbruker. Det har vi mange flotte forhandlere som tar seg av.

Er du i tvil om hvor du kan finne varene våre? Send oss en mail på hello@trendcollection.no med hvilke varer du leter etter så skal vi finne frem riktig forhandler til deg.

Lokasjon


I Skien holder vi til. Her har vi kontor og lager i flotte lokaler på Bølehøgda.

Våre fullsortiments showrom ligger i Hoorn like på utsiden av Amsterdam, samt i Gnosjø, langt inn i de svenske skoger.

Produkter


Helt fra Trend Collection ble etablert har import og distribusjon av elektriske juleartikler vært vårt hovedforretningsområde. Det er det fortsatt i dag. Og det er vi stolte av. 

Opp igjennom årene har vi jobbet hardt for å skaffe oss en solid posisjon innen ute- og effektbelysning, og her vokser vi måned for måned.

I 2011 startet vi et nytt og spennende samarbeid som en forlengelse av vårt eksisterende forretningsområde. En tilfeldig telefonsamtale våren 2011 ble startskuddet for en utvidelse til interiørverdenen som vi lenge hadde vurdert.  LifeStyle Home Collection gjør oss til en av landets mest komplette interiør- og belysningsleverandører.

I 2019 utvidet vi vårt belysningssortiment for å bli en komplett lampeleverandør for våre belysningskunder. 

I tillegg til de flotte leverandørene våre har vi også en egen merkevare vi jobber med. T! by Trend heter vår egen møbelkolleksjon, og våre høykvalitets juletrær med lys er også eget design og merkevare.

Velkommen!

 

Life is Beutiful - We show it!