Lifestyle Vår/Sommer 2023

It's time... Tid for sommer 2023!

Vi har storkost oss med å sette sammen kolleksjonen for kommende sommer.

Asymmetri har inspirert oss, og dere vil finne en rekke nye artikler i organiske former. Farger som brun, brunere, og brunest. Fra rustt il jordbrun og alt innimellom.

Overveldene myk. Som dere kan se av katalogens forside har vi lagt til et nytt tekstil til kolleksjonen vår: Ermine. Et mykt, ribbet tekstil som gir deg en comfy følelse.

Kombiner sofaen med store statement artikler som de nye pillarene våre for å få en ultimat chick look. 

Den bølgende effekten i tekstilet passer fint med det organiske temaet vårt som vi til enhver tid videreutvikler.

Nye veggdekorasjoner med buktende former i varierte farger, assymetriske vaser med morsomme og overraskende former oglysesatker som ikke har en tradisjonell rett form. 

Se også gulvteppene våre som på ingen måte er rett frem i hverken design, eller form, med mønster i varierende toner av beige.

Og det er ikke alt; Vårt sortiment av puter og pledd har også blitt utvidet med samme tema. Her vil du også finne vridde linjer og assymetriske fasonger. Nydelige materialer i varierende toner av brunt. Vevet evet eller heklet med ulike teknikker. Det nye store finheklede teppet er ideelt for sommeren. Faye serien vår vender tilbake i nye farger og det mykeste tekstilet du kan forestille deg.

Husk at du kan bruke produktene våre på ulike måter. For eksempel kan en vase også kan brukes som lyslykt.

Vi legger til enda en modell spisestuestoler som med sine fire farger kan settes sammen i utallige variasjoner med våre spisebord. 

Sort er fortsatt en favoritt hos oss, men vi utfordrer deg til å leke med valnøtt også - se hvor utrolig godt fargen gjør seg med et litt mykere uttrykk en sort som vi er så glade i. 

Store statement artikler er en trend, så istedet for masse små artikler på bordet ditt, gå for en stor deco artikkel som får hjertet ditt til å gjøre et ekstra hopp Det enkle er ofte det beste - og effekten er stilren, ryddig og lekker. 

Vi håper dere liker den nye kolleksjonen som vi gjør!

Katalogen kan dere nå laste ned i pdf i linken under. Kolleksjonen slippes i forhandlerwebshop i Januar. 

 

Hilsen oss

 LifeStyle, Elin & Fredrik

 

Life is Beautiful.jpg

 

Dokumenter

Størrelse: 161,8 MB